Vanliga frågor

Jag hittar inte mitt land i listan, kan jag inte beställa då?

Nej tyvärr kan vi inte skicka till just detta land för tillfället.

Har ni en fysisk butik dit jag kan komma och handla Era produkter?

Nej vi säljer endast våra produkter online.

Vad är chew?

Chew bags är en modern tuggtobak, som mycket liknar svenskt portionssnus. Skillnaden på chew och vanligt snus är att tobaksbladen skärs istället för att malas. Det gör chewens tobaksbitar lite större och mer tuggvänliga. 

Man kan helt enkelt hålla chew portionen någonstans i munnen, till exempel under överläppen som snus och den kommer långsamt att leverera smak och nikotin. Om du emellanåt tuggar lätt på portionen framkallar du en omedelbar högre frisättning av både smak och nikotin.

Är min betalning hos Er trygg?

Vi använder oss av Payson som är ett av Europas mest trygga och använda betalsystem för handel online. Läs mer här om Payson.
Du kan även använda banköverföring (endast för kunder med svenska bankkonton). 

Måste jag betala tullavgifter på Era produkter?

När det gäller tullbestämmelser och införselregler för just det land du vill beställa till kan vi på queenofsnus inte kan vara behjälpliga med detta utan hänvisar till just ditt lands regler som ni enklast hittar på tullens sida i respektive land. Eventuella avgifter såsom tullavgift och skatter skall betalas av mottagaren i det egna landet och även här har du som beställare ett eget ansvar. Queenofsnus avsäger sig allt ansvar från att eventuellt lösa ut eller skicka ersättningsvaror om varorna beslagtagits i tullen. Det är alltså du som slutkund/köpare som är ansvarig att betala ev skatter och tullavgifter samt att ha koll på eventuella regler kring detta i just ditt land utefter deras bestämmelser. 

Hur fraktas Era produkter

I de flesta fall så får du dina produkter hem till dörren inom 72h. Ja faktiskt i 97% av alla ordrar vi skickat så klarar vi av att leverera från dörr till dörr inom 3 arbetsdagar världen runt om vi fått din order innan kl 12.00 lokal tid (Lördagar samt Söndagar är i vissa länder/städer ej leveransdagar och kan därför ej beräknas med i leveranstiden). Vi använder oss av ett av världens mest kända fraktbolag. 

Går det att spåra min försändelse?

Om du inte fått ditt paket inom 72h så kontaktar Ni bara oss så hjälper vi självklart till med detta då vi har full koll vart just Ert paket är.

Kan jag ångra en beställning som redan är betald och klar?

Om du plötsligt bestämt dig för att sluta med chewing tobacco eller om du ska ha svärmor på besök så går det bra så länge produkten inte skickats från oss. Men då vi är snabbare än Zorro får du nog tugga på ett tag till alternativt skicka svärmor på en promenad runt kvarteret då leveransen är utanför dörren.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.